Esittelyvideot

Haluatko esitellä projektisi, yrityksesi tai tuotteesi? Tai vaikkapa lemmikkisi?
YouTube-, Vimeo- ja kotisivu -ympäristöihin laadukkaat videot tuotteista ja palveluista. Tuote-esittelyvideoissa ja yritysvideoissa panostamme suunnitteluun: suunnittelu tapahtuu kanssasi, jotta lopputulos on juuri oikealle kohdeyleisölle suunnattu ja sisällöltään paras mahdollinen.

Esittelyvideoita teemme monipuolisesti tarpeesi mukaan, kuvaukset yhdellä tai useammalla ammattikameralla. Kevyissä taltiointituotannoissa kahden kameran toteutus yhdellä kuvaajalla tarjoaa kustannustehokkaimman ratkaisun. Teknisesti kuvauksissa voidaan käyttää ekstrana gimbaalikameraa, dronekuvaa tai vaikka action-kameraa veden alla.

Videokerronnassa tiivistämisen taito ja selkeä esitys tuottaa parhaan lopputuloksen. Tuotantoihin sisältyy luonnollisesti aina graafiset työt sekä kuvan ja äänen jälkikäsittely. Äänen laatu vaikuttaa yllättävän paljon videon kokonaisvaikutelmaan ja teemme äänitykset aina huolellisesti asianmukaisella kalustolla. Musiikin videoon saat suoraan meiltä: joko vartavasten omaan videoosi toteutettuna tai projektiin ostettuna stokkimusana. Valmiit videot saat nopealla toimituksella valmiiksi editoituna. Toimitus tapahtuu internet-videona, USB-muistitikulla tai minä tahansa nykyaikaisena digitaalijakeluna kuten WeTransfer. Jos haluat kuvata videon itse, mutta editointi askarruttaa, autamme myös materiaalisi työstämisessä valmiiksi videoksi.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUSTA!

Ideoidaan sinulle toimiva ja näyttävä videototeutus.