Videotuotanto

Teemme videototeutuksia ja videotuotantoa laajalla kirjolla niin facebookiin kuin esimerkiksi monikamerataltiointeja tilaisuuksista tai konserteista. Laadukkaat 4K ja FullHD -kuvaukset yhdellä tai useammalla kameralla.

Kevyissä taltiointituotannoissa kahden kameran toteutus yhdellä kuvaajalla tarjoaa kustannustehokkaimman ratkaisun. Tuote-esittelyvideoissa ja yritysvideoissa panostamme suunnitteluun. Suunnittelu tapahtuu kanssasi, jotta lopputulos on juuri oikealle kohdeyleisölle suunnattu ja sisällöltään paras mahdollinen.

Videokerronnassa tiivistämisen taito ja selkeä esitys tuottaa parhaan lopputuloksen. Tuotantoihin sisältyy luonnollisesti aina graafiset työt sekä kuvan ja äänen jälkikäsittely. Animaatiot voit tilata kevyempinä 2D- tai näyttävinä 3D -toteutuksina. Valmiit videot saat nopealla toimituksella valmiiksi editoituna. Toimitus tapahtuu internet-videona, Blu-Ray:na, USB-muistitikulla tai minä tahansa nykyaikaisena digitaalijakeluna kuten WeTransfer.


Äänituotanto

Äänistudiomme mahdollistaa korkealaatuisen äänityksen, miksauksen ja masteroinnin. Speakkaus äänitetään suomeksi tai halutulla kielellä: pyrimme käyttämään aina natiivispeakkereitä autenttisuuden vuoksi.

Speakkauksia on toteutettu muunmuassa englanniksi (oxford ja amerikan englanti ), ruotsiksi (suomenruotsi ja riikinruotsi), ranskaksi, saksaksi, japaniksi, venäjäksi ja puolaksi. Tarvittaessa saat myös kielikäännökset MediaStagen kautta.

Studiotuotantojen lisäksi teemme kenttä-äänityksiä. Tilausmusiikki tehdään suunnitellusti toiveittesi mukaan ja pohjautuen esimerkiksi referenssikappaleeseen. Videoiden musiikkkituotannot perustuvat aina kertaluontoiseen korvaukseen jotta asia on mahdolisimman yksinkertainen ja selkeä.


Valokuvaus

Valokuvauksessa olemme keskittyneet tilanne-, luonto-, henkilö- ja tapahtumakuvaukseen. Olemme erikoistuneet mm. timelaps -kuvaukseen jossa on mahdollista käyttää myös motorisoitua ajastettua videopäätä.

Kuvauksissa käytettään pääsääntöisesti luonnonvaloa tai jatkuvaa valoa. Kuvat jälkikäsitellään Adoben ohjelmistoilla huolitellun lopputuloksen takaamiseksi. Still-kuvia on mahdollista saada myös kuvatusta videomateriaalista koska monet videot kuvataan korkealla 4k-resoluutiolla. Alla olevasta linkistä pääset katsomaan kuva-portfoliota joka antaa katsauksen eri tyylisiin kuviimme.


OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUSTA!

Yllätyt positiivisesti kuinka helppoa videotuotannon tilaaminen on.