PALVELUT

VIDEOTUOTANTO

Teemme videototeutuksia ja videotuotantoa laajalla kirjolla niin facebookiin kuin esimerkiksi monikamerataltiointeja tilaisuuksista tai konserteista. Laadukkaat 4K ja FullHD -kuvaukset yhdellä tai useammalla kameralla. Kevyissä taltiointituotannoissa kahden kameran toteutus yhdellä kuvaajalla tarjoaa kustannustehokkaimman ratkaisun. Tuote-esittelyvideoissa ja yritysvideoissa panostamme suunnitteluun. Suunnittelu tapahtuu kanssasi, jotta lopputulos on juuri oikealle kohdeyleisölle suunnattu ja sisällöltään paras mahdollinen. Videokerronnassa tiivistämisen taito ja selkeä esitys tuottaa parhaan lopputuloksen. Tuotantoihin sisältyy luonnollisesti aina graafiset työt sekä kuvan ja äänen jälkikäsittely. Animaatiot voit tilata kevyempinä 2D– tai näyttävinä 3D -toteutuksina. Valmiit videot saat nopealla toimituksella valmiiksi editoituna. Toimitus tapahtuu internet-videona, Blu-Ray:na, USB-muistitikulla tai minä tahansa nykyaikaisena digitaalijakeluna kuten WeTransfer.

ÄÄNITUOTANTO

Äänistudiomme mahdollistaa korkealaatuisen äänityksen, miksauksen ja masteroinnin. Speakkaus äänitetään suomeksi tai halutulla kielellä: pyrimme käyttämään aina natiivispeakkereitä autenttisuuden vuoksi. Speakkauksia on toteutettu muunmuassa englanniksi (oxford ja amerikan englanti ), ruotsiksi (suomenruotsi ja riikinruotsi), ranskaksi, saksaksi, japaniksi, venäjäksi ja puolaksi. Tarvittaessa saat myös kielikäännökset MediaStagen kautta. Studiotuotantojen lisäksi teemme kenttä-äänityksiä. Tilausmusiikki tehdään suunnitellusti toiveittesi mukaan ja pohjautuen esimerkiksi referenssikappaleeseen. Videoiden musiikkkituotannot perustuvat aina kertaluontoiseen korvaukseen jotta asia on mahdolisimman yksinkertainen ja selkeä.

VALOKUVAUS

Valokuvauksessa olemme keskittyneet tilanne-, luonto-, henkilö- ja tapahtumakuvaukseen. Kuvauksissa käytettään pääsääntöisesti luonnonvaloa tai jatkuvaa valoa. Olemme erikoistuneet mm. timelaps -kuvaukseen jossa on mahdollista käyttää myös motorisoitua ajastettua videopäätä. Kuvat jälkikäsitellään Adoben ohjelmistoilla huolitellun lopputuloksen takaamiseksi. Still-kuvia on mahdollista saada myös kuvatusta videomateriaalista koska monet videot kuvataan korkealla 4k-resoluutiolla. Alla olevasta linkistä pääset katsomaan kuva-portfoliota joka antaa katsauksen eri tyylisiin kuviimme.

MEDIASTAGE TUOTANTOJA

Videotuotantoa ammattitaidolla ja kokemuksella

Irish Festival
Palvelut

Kangasala Irish Festival

Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering 2018

White Screen Problem
Palvelut

Facebook White Screen of Death

Facebook White Screen of Death

tamtron 2018 tuote-esittely
Palvelut

TAMTRON

Tuote-esittely

Tamtron Power PC -vaaka helpottaa kuormaajassa työskentelyä. Esittelyvideo tehtiin suomeksi, englanniksi, saksaksi, ruotsiksi, puolaksi ja ranskaksi.

sasky streamaus Ikaalisten kylpylä
Metro sci-fi

SASKY

Videostriimaus

MediaStage toteutti ammatillisen koulutuksen KansainväliSYYSpäivien videostreamauksen Ikaalisten kylpylästä 22.11.-23.11.2016, tilaajana SASKY. Projekti toteutettiin yhteistyössä Villen Kellarin ja Bright Finlandin kanssa

arktiset aromit tuote-esittely
Palvelut

Arktiset Aromit ry

Markkinointivideo

Arktiset Aromit ry:n toiminta-ajatuksena ja visiona on tuottaa luonnontuotealan kehitttämistä tukevia palveluja yrityksille, alan sidosryhmille ja kansalaisille. Toteutuksena kolme japanin- ja englanninkielistä markkinointivideota. Katso pannukakun valmistus japaniksi tästä.

Labkotec ilmakuva
Metro sci-fi

Labkotec Oy

Markkinointivideo

Labkotec Oy luotti jälleen MediaStagen osaamiseen: yritys- ja toimialaesittely. Interaktiivinen versio toteutettiin yhdessä Villen Kellarin kanssa. Katso yritysvideo tästä.

tietosuojavaltuutettu haastattelu
Palvelut

Socom

Koulutusvideo

Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socomille toteutettiin sarja kirjaamisvalmennuksen koulutusvideoita. Videoissa haastatellaan monia alan johtavia asiantuntijoita.

kids factory jokerit video
Metro sci-fi

Kids Factory Oy

Koulutusvideo

JOKERIT vs. KOULUKIUSAAMINEN -video. Kids Factory Oy:n tilaamaa videota käytettävän Jokerit@School -tapahtumakiertueella pääkaupunkiseudun alakouluissa 2016-2017. Katso video tästä.

naantalin satama esittelyvideo
Metro sci-fi

Media Dynamo Oy

Esittelyvideo

”24/7 THE PORT NEVER SLEEPS” Naantalin sataman esittelyvideo. Tilaaja Media Dynamo Oy. Katso video tästä.

kitarafaktori opetusvideo
Metro sci-fi

Kitarafaktori

Interaktiivinen video

MediaStage toteutti interaktiivisen videon yhteistyössä Villen Kellarin kanssa tamperelaiselle Kitarafaktorille. Videossa esitellään kitaran perussäätöjen tekemistä. Katso video tästä.

ICEC tapahtumataltiointi
Metro sci-fi

ICEC

Videotaltiointi

Taltioimme Finlandia-talossa ICEC:n (The International Childcare and Education Centre) joulukonsertit.

etwinning esittelyvideo
Metro sci-fi

Opetushallitus

Esittelyvideo

eTwinning on Eurooppalainen verkkopohjainen hanke koulujen yhteistyön tiivistämiseksi ja verkossa tapahtuvan opetuksen kehittämiseksi. MediaStage toteutti opetushallitukselle eTwinning-esittelyvideon.

kokkovuori ampumarata
Metro sci-fi

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Esittelyvideo

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksesta on ilmestynyt esittelyvideo. Kuvasimme ”Haulikkourheilu on hauskaa” -videoon osion jossa Tampereen kaupunkilähetyksen ja Pirkanmaan vammaistyön iloiset ampujat kokeilevat taitojaan radalla.

sievitalo esittelyvideo
Metro sci-fi

SIEVITALO

Esittelyvideo

Niemenranta on uusi asuinalue Tampereella. Sievitalo rakentaa alueelle asuntoja ja tilasi MediaStagelta esittelyvideon. Katso video täältä.

kultaus opetusvideo
Metro sci-fi

SASKY

Opetusvideo

Sastamalan Koulutuskuntayhtymän Pietarissa tehtyjä videoita on nyt nähtävillä. Katso kultauksesta kertova opetusvideo venäjänkielisenä täältä tai suomenkielisenä täältä.

geneset
Metro sci-fi

Geneset Oy

Esittelyvideo

Geneset Oy tilasi ranskankieliset päivitykset MediaStagen tekemiin esittelyvideoihinsa. Katso hydraulihitsausvideo täältä.

merja viikki luento
Metro sci-fi

Merja Viikki

Videoluento

Taltioinnissamme psykiatrian erikoislääkäri Merja Viikki kertoo lääkkeisiin liittyvistä asioista.

toas puhelinvaihde äänityksiä
Metro sci-fi

TOAS

Äänitetuotanto

TOAS tilasi puhelinvaihdeäänitykset MediaStagelta.

eduskuntavaalit 2015 tv-mainos
Metro sci-fi

Eduskuntavaalit

Tv-mainos

Eduskuntavaalit 2015 lähestyvät. MediaStage osallistui omalta osaltaan tapahtumaan lähettämällä MTV3 -kanavalle vaalispotin

profur tapahtuma
Metro sci-fi

ProFur

Videotaltiointi

Turkistarhaus herättää keskustelua. MediaStage kävi taltioimassa turkistarha-alan omia mietteitä Tampereella pidetyssä tilaisuudessa.

SASKY esittelyvideo
Metro sci-fi

SASKY

Esittelyvideo

Sastamalan koulutuskuntayhtymä tilasi 16 opetusvideota eri koulutusaloiltaan alpakan terveystarkastuksesta lentokoneen kalibrointiin! Katso LEKO-koulutuksen opetusvideo täältä. Alpakan terveystarkastus Kitaran yläsatulan valmistus

lammastila
Metro sci-fi

Mäkelän lammastila

Esittelyvideo

MediaStage suunnitteli ja toteutti esittelyvideon Mäkelän luomulammastilasta. Katso video täältä.

epilaser esittelyvideo
Metro sci-fi

Epilaser Oy

Esittelyvideo

MediaStage on toteuttanut Epilaser Oy:n hoidoista monia esittelyvideoita, nyt julkaistiin niistä koostevideo. Katso koostevideo täältä.. Katso video hämähäkkiluomen poistosta täältä..

studio tampere
Metro sci-fi

Upofloor Oy

Äänitys

MediaStage äänitti studiossaan suomen- ja englanninkieliset speakit Upofloor Oy:n automaattiseen puhelinvaihteeseen.

lepaa kasvihuone
Metro sci-fi

OPH

Videotuotanto

Opetushallitus tilasi MediaStagelta videomuotoista oppimateriaalia kasvihuoneviljelystä. Kuvauksia toteutetaan kesän ja syksyn aikana Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan modernissa kasvihuoneessa.

kc-clinic esittelyvideo
Metro sci-fi

KC CLINIC

Videotuotanto

KC CLINIC on Tampereella toimiva esteettiseen hoitoon ja plastiikkakirurgiaan erikoistunut lääkäriasema. MediaStagelta tilattiin yläluomileikkauksesta kertova videotuotanto. Katso video täältä.

streamaus helsingistä
Metro sci-fi

OPH

Videostreamaus

MediaStage toteutti Sofia Digital Oy:n kanssa yhteistyössä streamauksen OPH:n tiloista Helsingistä. Reaaliaikainen video oli katseltavissa kaikilla tavallisilla päätelaitetyypeillä joka puolella maapalloa.

ukk instituutti
Metro sci-fi

TULE -hanke

Koulutusvideo

UKK-instituuttille toteutamme kevään ja kesän aikana täsmäliikuntaa TULE -ongelmiin videotuotannon. Kyseessä on liikuntaneuvojille ja liikunnanohjaajille suunnattu kehittämishanke.

haloo helsinki tavastia klubi
Metro sci-fi

HALOO HELSINKI!

Monikamerataltiointi

Haloo Helsinki! on nelihenkinen rock-yhtye pääkaupunkiseudulta. Bändin vahvuuksia ovat alusta asti olleet vakuuttavat live-keikat ja energiset rock-kappaleet. MediaStage toteutti bändin Tavastia -keikan taltioinnin kuudella kameralla 14.12 2013.

konferenssi
Metro sci-fi

EUROPEAN SCHOOLNET

Kongressitaltiointi

”Teacher Training for the 21st Century”. Taltioimme European Schoolnetin Eminent -konferenssin 4-5.12.2013 Helsingin Messukeskuksessa. www.eun.org/about/eminent

blue cats levykansi
Metro sci-fi

THE BLUE CATS

Live DVD

THE BLUE CATS release their first live album On A Live Mission on CD, DVD and limited double-LP on November 1st 2013. DVD:n kuvaus ja editointi MediaStage ky.

labkotec mittalaite
Metro sci-fi

LABKOTEC OY

Opetusvideo

Labkotec Oy tilasi OMS, LevelSET-S ja LID-3300 IP laitteidensa huoltovideot MediaStagelta.

kyröskoski
Metro sci-fi

Hämeenkyrön Yrityspalvelu

Videokooste

Hämeenkyrön Yrityspalvelulle editoitiin kooste Kyröskosken kuuluisan vesiputouksen juoksutuksesta. Vapaana virratessaan Kyröskoski kuuluu Suomen mahtavimpien vesiputousten joukkoon.

hevisaurus
Metro sci-fi

HEVISAURUS

Musiikkivideo ja DVD

Lasten ja lapsenmielisten suosikkiyhtye Hevisaurus julkaisee kuudennen albuminsa, Vihreä vallankumous, 25. lokakuuta. MediaStagen kuvaama ja editoima Live-DVD ja Avaruuden autokorjaamo-musiikkivideo julkaistaan albumin mukana.

ihanainen asuntoesittely
Metro sci-fi

IHANAINEN.COM

Asuntoesittelyvideo

Ihanainen.com jalostaa asunnot aivan uuteen ilmeeseen! MediaStage toteutti toisen Ihanaisen.com asuntoesittelyvideon. Materiaaleina videossa on käytetty sekä videokuvaa että still -kuvia.

blue cats virgin oil
Metro sci-fi

THE BLUE CATS JA ROBERT GORDON

Monikamerataltiointi

Kuvasimme 6:lla FullHD kameralla Helsingin Virgin Oil ravintolassa todella merkittävät rockabilly -esiintyjät: kuuluisan The Blue Cats yhtyeen sekä legenda Robert Gordonin yhtyeineen.

geneset 2013 esittelyvideo
Metro sci-fi

GENESET

Markkinointivideo

Geneset Powerplants Oy käyttää markkinoinnissaan MediaStagen tuottamia videotuotantoja. Videoita on toteutettu englanniksi, saksaksi, venäjäksi, kiinaksi ja espanjaksi.

AYVOT esittelyvideo
Metro sci-fi

AYVOT PROJEKTI

Opetusvideotuotanto

MediaStage teki AYVOT-hankkeessa toteutettavaan oppimisympäristöön 14 seksuaaliterveyttä käsittelevää videota. Videot ovat nähtävissä osoitteessa: seksuaaliterveysasema.fi

vanhojen tanssit
Metro sci-fi

TYK

DVD tuotanto

Tampereen Yhteiskoulun Lukiolle toteutettiin Vanhojen Tanssit 2013 kuvaus, editointi ja DVD.

fastems
Metro sci-fi

FASTEMS

Videotuotanto

Suomen johtava työstökoneiden, oheislaitteiden ja työvälineiden toimittaja Fastems tilasi Coil Taping Machine -videotuotannon.

petra esiintyy
Metro sci-fi

PETRA

Taltiointi

Takavuosina menestyneestä Tiktak -yhtyeestä tuttu Petra antaa palaa Tavastia -taltioinnissamme.

hevisaurus esiintyy
Metro sci-fi

HEVISAURUS

Monikamerataltiointi

Hevisaurus räväytti heviä Espoon Kulttuurikeskuksessa varman dinomaisella otteella. Taltionnin toteutimme viidellä kameralla.

GENESET logo
Metro sci-fi

GENESET POWERPLANTS OY

Messuvideo

Geneset Powerplants Oy tarjoaa erilaisia generaattoriratkaisuja pienistä avokoneista räätälöityihin konttiratkaisuihin”. Geneset Oy tilasi venäjänkielisen messuvideon.

Risto Lång tanssija
Metro sci-fi

LÅNG ROMANCE

Monikamerataltiointi

Tanssija Risto Lång esitti ”Lång Romance” -teoksen kantaesityksen Joensuun taidemuseossa. MediaStage taltioi esityksen kolmella kameralla. Kuvassa tuottaja Kirsi Mustalahti, tanssija Risto Lång ja koreografi Minni Hirvonen.

pariisin kevat esiintyy
Metro sci-fi

PARIISIN KEVÄT -YHTYE

Monikamerataltiointi

MediaStage oli mukana Pariisin Kevät -yhtyeen viiden FullHD kameran konserttitaltioinnissa Virgin Oil -ravintolassa Helsingissä 18.8.

Dolce käsikello-orkesteri
Metro sci-fi

KÄSIKELLOKUORO DOLCE

Monikamerataltiointi

Käsikellokuoro Dolcen –konsertti ”Kesäyön kellot” taltioitiin Kuopion tuomiokirkossa 22.6. neljällä kameralla.

cities in motion peli
Metro sci-fi

COLOSSAL ORDER LTD

Tilaumusiikkituotanto

”Colossal Order Ltd is an independent game development studio located in Tampere”. Toteutimme 12 kappaletta sisältävän musiikkituotannon Colossal Orderin Cities in Motion -peliin.

Opetushallitus
Metro sci-fi

OPETUSHALLITUS

Videotuotanto

Opetushallitus tilasi vieraiden kielten ja A-ruotsin oppimistulosten seuranta-arviointivideoita. Videoita kuvattiin lukuisissa kouluissa ympäri Suomea.

Safer Globe Finland
Metro sci-fi

SAFERGLOBE FINLAND

Videotuotanto

SaferGlobe Finland on rauhan ja turvallisuuden tutkimusverkosto. MediaStage toteutti asevientiraporttivideon yhteistyössä SGF:n kanssa. Esiintyjinä mm. Amnestyn toiminnanjohtaja Frank Johansson sekä rap-artisti Paleface.

UKK video
Metro sci-fi

UKK-INSTITUUTTI

Opetusvideo

UKK-instituutin Terveyskunnon testauksen oppikirjaan liittyvän videomateriaalin jälkikäsittely. Kirjan kustantaja: SanomaPro

fonecta logo
Metro sci-fi

FONECTA

Videotaltiointi

Fonecta Oy tilasi MediaStagelta videoita sisäiseen käyttöön.

ROSSO ja Suomen Urheiluliitto
Metro sci-fi

ROSSO JA SUL

Videotuotanto

S-ryhmä tilasi Rosson MiniMarathon –videon jossa Tommi Evilä kertoo mm. lasten oikeanlaisesta ruokavaliosta. Video toteutettiin yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa.

sihti
Metro sci-fi

REKRYTOINTIPALVELU SIHTI OY

Videotuotanto

Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n tilaamat videoblogit esittelevät Sihdin tyytyväisiä työnhakijoita!

tamsan
Metro sci-fi

TAMSAN OY

Messuvideo

Tamsan on erilaisia rakennus- ja saneerauspalveluita tarjoava suomalainen yritys. MediaStage toteutti Tamsanille uuden messuvideon.

nettivideo
Metro sci-fi

SATOJA INTERNET VIDEOITA

Internetvideoita

MediaStage on toteuttanut satoja INTERNET VIDEOITA yrityksille laidasta laitaan! Katso esimerkki täältä.

mediakoulutus
Metro sci-fi

OPETUSHALLITUKSEN KOULUTUS

Videokoulutusta

MediaStage koulutti opetushallituksen henkilökuntaa videotuotantojen toteuttamiseen liittyen.

magneettikuvaus
Metro sci-fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Terveysalan videotuotanto

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuvantamiskeskukselle toteutettiin magneettikuvausta käsittelevä informaatiovideo.

museo turku
Metro sci-fi

Elämää 1800-luvun Suomessa

Opetusvideotuotanto

Opetushallituksen Maahanmuuttajaprojektiin liittyvän videomateriaalin kuvaukset Turun Käsityöläismuseossa. Video liittyy laajempaan oppimateriaalikokonaisuuteen.

likkojen lenkki Oulu
Metro sci-fi

Likkojen Lenkki 20.8.2011 Oulu

Screenikuvaus

Suurtapahtuman screenikuvauksen toteutus kuvattiin kolmella kameralla.

cities in motion peli
Metro sci-fi

Cities in Motion

Tilausmusiikkituotanto

MediaStage teki musiikkitoteutuksen Colossal Orderin Cities in Motion -pelin Tokio versioon. http://www.citiesinmotion.com/

LJK
Metro sci-fi

Future 2020 Conference in Helsinki

Konferenssitaltiointi

MediaStage kuvasi Liikkeenjohdon Konsulttien LJK järjestämän kansainvälisen konfferenssin Helsingissä. http://www.future2020helsinki.org/

kamariooppera
Metro sci-fi

Nainen kuin jäätynyt sampanja - DVD

DVD autorisointi

Suomalaiselle Kamarioopperalle toteutettiin Ilkka Kuusiston säveltämän Nainen kuin jäätynyt samppanja oopperan DVD:n autorisointi.

RIITTA LUOTO
Metro sci-fi

PLoS Medicine-tiedejulkaisu

Videotuotanto

Tutkimusjohtajan ja lääketieteen tohtorin Riitta Luodon PLoS Medicine-tiedejulkaisua varten tehdyn suullisen esityksen kuvaus ja editointi.

tommi evila kertoo
Metro sci-fi

Tommi Evilän videohaastattelu liikuntavammoista

Videotuotanto

Terve koululainen hankeeseen liittyen Tommi Evilä kertoi videohaastattelussa miten ehkäistä liikuntavammoja.

SIR ELWOODIN VÄRIT ESIINTYY
Metro sci-fi

SIR ELWOODIN HILJAISET VÄRIT

DVD julkaisu

26.3. ja 27.3.2011 SIR ELWOODIN HILJAISET VÄRIT Taltioinnit toteutettiin tunnelmallisessa Kulttuurikeskus Vernissassa Tikkurilassa. Kahdesta konsertista tehtiin taltiointi kuudella FullHD kameralla.

työnvälitys
Metro sci-fi

SIHTI OY juhlaesittelyvideo

Videotuotanto

17.2.2011 SIHTI OY juhlaesittelyvideo Rekrytointipalvelu Sihti Oy rekrytoi MediaStagen toteuttamaan fiilistelyvideon kaksivuotisjuhlansa kunniaksi!

tervekoululainen.fi
Metro sci-fi

Terve Koululainen-video

Videotuotanto

Opetusvideo liikuntavammojen ennaltaehkäisystä ja hoitamisesta. Video toteutettiin Terve koululainen hankkeeseen, jonka tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia. Video on myös Koululiikuntaliiton 2011 kouluille tuottamalla uudella Power Mover tanssinopetus DVD:llä.

musiikkia dokumenttiin
Metro sci-fi

MEHILÄISHAUKKA -DOKUMENTTI

Tilausmusiikkituotanto

Musiikin sävellys ja äänimiksaus 27 minuutin luontodokumenttiin mehiläishaukasta. Kuvaus ja ohjaus Petri Merta. Ohjelmasta tehtiin suomen-, ruotsin ja englanninkieliset versiot.

elokuvakurssi
Metro sci-fi

VIITTOMAKIELISTEN NUORTEN ELOKUVATYÖPAJA

Videokoulutus

MediaStagen Olli Perttula oli Kirsi Mustalahden ja Eero Enqvistin kanssa mukana kouluttamassa viittomakielisiä nuoria elokuvakerronnan maailmaan.

KOPAR OY
Metro sci-fi

KOPAR GROUP

Opetusvideo

Opetusvideo voima- ja lämpölaitoksille suunnattujen tuhkankäsittelylaitteiden johtavalle valmistajalle.

Tamtron
Metro sci-fi

TAMTRON PRO+ 300 INTERNET

Markkinointivideo

Tamtron Oy esittelee uuden huipputuotteensa FullHD videossa.

FASTEMS
Metro sci-fi

FASTEMS OY & PONSSE OY

Esittelyvideo

Fastemsin metsäkoneyritys Ponsselle toimitetun automaatiojärjestelmän esittelyvideo.

Irina Tavastialla
Metro sci-fi

IRINA

Monikamerataltiointi

27.2.2010 IRINA Monikamerataltiointi maamme huippunaisartistista Tavastia klubin lavalla.

tamsan
Metro sci-fi

Tamsan Oy

Rakennusalan esittelyvideo

Tamsan remontoi ja saneeraa, suunnittelusta toteutukseen Helsingistä Pirkanmaalle. MediaStage toteutti esittelyvideon homeenpoistosta.

toas
Metro sci-fi

Toas

Videotuotanto

Toasin Tampereen opiskelija-asuntola varustettiin SAFERA-turvatekniikalla perusparannuksen yhteydessä. Kuvasimme demonstraatio liesituulettimen automaattisammutuksesta.

ukk_alpha
Metro sci-fi

UKK-instituutti - Alpha

DVD, internetvideo

Kansainvälisessä ALPHA-projektissa on tavoitteena luoda EU-jäsenmaihin yhtenäiset arviointimenetelmät aikuisten ja lasten terveysliikunnan ja -kunnon monitoroimiseksi. Projektista tehtiin Euroopan levitykseen DVD:t sekä internet-videot.

Lauri Tähkä
Metro sci-fi

Lauri Tähkä & Elonkerjuu

DVD julkaisu

Lauri Tähkä & Elonkerjuun viidestä loppuunmyydystä konsertista Tavastialla taltioimme perjantain energiaa tihkuneen kansanjuhlan!

onnen laulut taltiointi
Metro sci-fi

Onnen Laulut -taltiointi

Monikamerataltiointi

15.12.2009: ”Onnen Laulut” -hyväntekeväisyyskonsertin taltiointi Tavastialla Suomen eturivin artisteja tahditti Antti Lehtisen ja Joel Melasniemen Hyvän Toivon Orkesteri. Konsertin tuotto ohjattiin Veikko Hurstin perustaman Laupeudentyö yhdistyksen perinteiseen vähäosaisten Joulujuhlaan Helsingin Kisahallilla jouluaattona.